chromeplus

chromeplus 2.0

Gratis
ChromePlus har alle de funktioner, som Google Chrome har
Brugerscore
4.2  (105 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
2.0.9.20 (Se alle)
Udvikler:
Maple Studio
ChromePlus er en kraftfuld web browser, der indeholder alle de funktioner og funktionaliteter i Google Chrome, men det er også tilføjet nogle nyttige egenskaber så som Mouse gesture, Super drag, IE tab, osv.
I øjeblikket, ChromePlus har 5 ekstra funktioner: dobbelt klik på fanen for at lukke siden, Mouse Gestures, super drag, IE fanen, og hente værktøjer, der understøttes i genvejsmenuen.
ChromePlus blev oprettet for at give den mest let-at-bruge browseren baseret på Chrome. In denne fase, at det har følgende funktioner:
- Dobbelt klik på fanen for at lukke side
Du behøver ikke at finde og klikke på det lille "X" knappen på fanen for at lukke den. I ChromePlus, skal du blot dobbelt-klikke på fanen område, og siden vil blive lukket for dig nemt.
- Super træk
Træk et link på siden med din venstre knap og slip det et andet sted på siden. Dette kan skabe en ny side(fane) for at åbne det link, du kan Trække og slippe en blok af tekst på siden vil oprette en side og søge i teksten med din standard søgemaskine.
- Musebevægelserne
Mus gestus er den pil spor på siden, mens du holder på den højre knap på musen. I ChromePlus, kan du lave effektive kommandoer med let musebevægelser. Praktiseres musebevægelser kan spare dig en hel masse tid, og du føler dig mere sjov.
- IE tab
Nogle web-sider bruger IE kontrol og derfor kun kan køre i IE i øjeblikket. IE tab er designet til at besøge disse sider. Bare være opmærksom på ikonet i højre side af adresselinjen.
- Download Tools Support
For din bekvemmelighed, det understøtter nogle populære download værktøjer i genvejsmenuen af web-sider. Download værktøjer, der understøttes, er:
NetAnts, Kredsløb, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If du har installeret disse værktøjer, kan du finde det tilsvarende element i den sammenhængsafhængige menu, når du højreklikker på et link.
Information opdateret: