chromeplus

chromeplus

Gratis
ChromePlus heeft alle functionaliteiten die Google Chrome heeft
Gebruikerswaardering
4.2  (100 stemmen)
Jouw stem
Score
3.5
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 4 onderscheidingen
ChromePlus is een krachtige web-browser, die voorziet in alle mogelijkheden en functionaliteiten van Google Chrome, maar het voegde ook een aantal handige functies zoals de Muis gebaar, Super slepen, IE tab, etc.
Momenteel ChromePlus heeft 5 extra kenmerken: dubbel klik op het tabblad te sluiten pagina Mouse Gestures, super slepen, IE tabblad, en download tools ondersteund in het contextmenu.
ChromePlus is gemaakt om de meest eenvoudig te gebruiken browser die gebaseerd is op Chrome. In dit stadium heeft de volgende kenmerken:
- Dubbel klik op het tabblad te sluiten pagina
U hoeft niet te zoeken en klikt u op de kleine "X" - knop op het tabblad om het te sluiten. In ChromePlus, u dubbelklikt u op het tabblad gebied en de pagina zal worden gesloten voor u gemakkelijk.
- Super sleep
Sleep een link in de pagina met uw linker knop en zet het ergens anders in de pagina. Dit kan het maken van een nieuwe pagina(tab) om de koppeling te openen; het Slepen en neerzetten van een blok tekst in de pagina maak een pagina en zoek de tekst met uw standaardzoekmachine.
- Muis gebaar
Muis gebaar is de pijl trace op de pagina terwijl u houdt op de rechter knop van uw muis. In ChromePlus, kunt u efficiënt opdrachten met eenvoudige muis-bewegingen. Beoefend muis gebaren kan bespaart u heel veel tijd en voelt u zich meer plezier.
- IE tabblad
Sommige webpagina ' s gebruikt IE controles en kan dus alleen worden uitgevoerd in IE op dit moment. IE tab is ontworpen om deze pagina ' s. Slechts aandacht te besteden aan het pictogram in de rechterkant van de adresbalk.
- Download Tools Support
For uw gemak, en het ondersteunt een aantal populaire download-tools in het context menu van de web pagina ' s. De download-tools ondersteund worden:
NetAnts, Baan, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If u hebt geïnstalleerd deze tools, kunt u de bijbehorende optie in het context menu wanneer je met rechts klikt op een link.
Info vernieuwd op: