chromeplus

chromeplus

Ingyenes
ChromePlus mind a funkciókat, hogy a Google Chrome
Értékelés
4.2  (100 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.5
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 4 díjat kapott
ChromePlus egy erős böngésző, amely biztosítja a funkciók a Google Chrome, de ez is hozzá néhány hasznos funkciók, mint például Egér, gesztus, Super drag, IE lap, stb.
Jelenleg ChromePlus 5 extra funkciók: kattintson duplán a lap közel oldal, Mouse Gestures, super drag, IE lapot, majd töltse le eszközökkel támogatja a helyi menü.
ChromePlus jött létre, hogy a legtöbb könnyen használható böngésző alapú Chrome. In ebben a szakaszban, a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
- Kattintson duplán a lap közel oldal
Nem kell, hogy keresse meg, majd kattintson a kis "X" gombra a lap bezárásához. A ChromePlus, csak kattintson duplán a lap terület, illetve az oldal zárva lesz, hogy könnyen.
- Super drag
Húzza a link az oldal a bal gombot, majd engedje el valahol az oldalon. Ez lehet létrehozni egy új oldal(lap), hogy a link megnyitása; ráhúzza a szövegblokk az oldalon hoz létre az oldalt, majd keresse ki a szöveg az alapértelmezett kereső.
- Egér gesztus
Egér gesztus a nyilat nyom az oldalon, amíg nyomva tartja a jobb gombbal az egér. A ChromePlus, akkor lehet, hogy hatékony parancsok könnyen egér gesztusok. Gyakorlott egér gesztusok mentheti meg elég sok idő, hogy úgy érzi, több élvezet.
- IE lap
Néhány web oldal használ IE irányítja, így csak futni IE jelenleg. IE lap célja, hogy látogassa meg ezeket az oldalakat. Csak figyelni, hogy az ikon a megfelelő helyen bárban.
- Download Tools Support
For a kényelem, támogatja néhány népszerű letöltés eszközök a helyi menüben a weboldalakat. A letöltés eszközök támogatottak:
NetAnts, Orbit, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If telepítette ezeket az eszközöket, megtalálja a megfelelő elemet a helyi menüt, ha a jobb gombbal kattintson a linkre.
Információ frissítve: