chromeplus

chromeplus

Ilmainen
ChromePlus on kaikki toiminnot, että Google Chrome on
Käyttäjän arviointi
4.2  (100 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
3.5
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 4 palkintoa
ChromePlus on tehokas web-selain, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet ja toiminnot Google Chrome, mutta se on myös lisätty joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Hiiri ele, Super vedä, IE-välilehti, jne.
Tällä hetkellä, ChromePlus on 5 ylimääräistä ominaisuudet: tuplaklikkaa välilehteä lähellä sivun, Mouse Gestures, super vedä, IE-välilehti ja lataa työkalut tukevat pikavalikosta.
ChromePlus luotiin tarjoamaan kaikkein helppo käyttää-selain perustuu Chrome. In tässä vaiheessa, se on seuraavat ominaisuudet:
- Tuplaklikkaa välilehteä lähellä sivun
Sinun ei tarvitse etsiä ja klikkaa pieni "X" - painiketta välilehden sulje se. Vuonna ChromePlus, tupla klikkaa välilehti-alue ja sivu suljetaan sinulle helposti.
- Super vedä
Vedä linkki sivun vasenta painiketta ja pudottaa sen jonnekin muualle sivu. Tämä voi luoda uuden sivun(välilehden) avaa linkki; Vetämällä ja pudottamalla lohkon tekstiä sivun luo sivu ja etsiä tekstiä oletuksena hakukone.
- Hiiri ele
Hiiri ele on nuoli jäljittää sivulla, kun et pidä oikeaa painiketta hiiren. Vuonna ChromePlus, voit tehdä tehokkaita komentoja helposti hiiren eleet. Harjoiteltu hiiri eleet voi säästää melko paljon aikaa ja tehdä sinusta tuntuu enemmän hauskaa.
- IE-välilehti
Jotkut web-sivuja käyttää IE valvontaa ja näin ollen voi vain ajaa IE tällä hetkellä. IE välilehti on suunniteltu käymään näillä sivuilla. Vain kiinnittää huomiota kuvaketta oikealla sijainti bar.
- Download Tools Support
For your convenience, se tukee joitakin suosittuja ladata työkaluja pikavalikosta web-sivuja. Lataa tools tuettuja ovat:
NetAnts, Orbit, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If olet asentanut nämä työkalut, voit löytää vastaava erä pikavalikosta, kun oikea-napsautat linkkiä.
Tiedot päivitetty: