chromeplus

chromeplus

Gratis
ChromePlus har alle funksjonene som Google Chrome har
Brukervurdering
4.2  (100 stemmer)
Din stemme
Score
3.5
100% ren programvare. Sjekk rapport.
Dette programmet har mottatt 4 utmerkelser
ChromePlus er en kraftig nettleser som gir deg alle funksjonene og funksjonaliteten til Google Chrome, men det er også lagt til noen nyttige funksjoner som for eksempel Mus gest, Super dra, IE kategorien, etc.
I dag, ChromePlus har 5 ekstra funksjoner: dobbeltklikk på tab for å lukke siden, Mouse Gestures, super dra, IE-fanen, og laste ned verktøy som støttes i kontekst menyen.
ChromePlus ble opprettet for å gi den mest lett-å-bruke nettleser basert på Chrome. In dette stadiet, den har følgende funksjoner:
- Dobbeltklikk på tab for å lukke siden
Du trenger ikke å finne, og klikk på den lille "X" - knappen på tab for å lukke det. I ChromePlus, du bare dobbeltklikke på tab området og siden vil være stengt for deg lett.
- Super dra
Dra en kobling på siden med venstre-knappen og slipp den på et annet sted på siden. Dette kan opprette en ny side(tab) for å åpne koblingen; å Dra og slippe en blokk med tekst på side vil opprette en side og søke etter teksten med din standard søkemotor.
- Musen for bevegelse
Mus gest er pilen spor på side mens du holder på høyre knapp på musen. I ChromePlus, kan du gjøre effektiv kommandoer med enkle musebevegelser. Trente mus bevegelser kan spare deg for ganske mye tid og gjør at du føler deg mer moro.
- IE kategorien
Noen nettsider bruker IE kontroller og dermed kan bare kjøre i IE for tiden. IE kategorien er utformet for å besøke disse sidene. Bare ta hensyn til det ikonet til høyre for adresselinjen.
- Download Tools Support
For din bekvemmelighet, det støtter noen populære nedlasting verktøy i menyen til web-sider. Last ned verktøy som støttes er:
NetAnts, Bane, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If du har installert disse verktøyene, kan du finne det tilsvarende elementet i menyen når du høyre-klikker på en link.
Info oppdatert den: