chromeplus

chromeplus

Gratis
ChromePlus har alla de funktioner som Google Chrome har
Användarbetyg
4.2  (100 röster)
Ditt betyg
Betyg
3.5
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program har fått 4 utmärkelser
ChromePlus är en kraftfull webbläsare som innehåller alla egenskaper och funktioner i Google Chrome, men även lagt till några användbara funktioner som till exempel Mus gest, Super dra, IE fliken, etc.
För närvarande ChromePlus har 5 extra funktioner: dubbel klicka på fliken för att stänga sidan, Mouse Gestures, super dra, IE fliken och ladda ner verktyg som stöds i den sammanhangsberoende menyn.
ChromePlus skapades för att ge de mest lätt-att-använda webbläsare baserad på Chrome. In detta skede, det har följande funktioner:
- Dubbel klicka på fliken för att stänga sidan
Du behöver inte leta upp och klicka på den lilla "X" - knappen på fliken för att stänga det. I ChromePlus, du bara dubbelklicka på fliken området och sidan kommer att vara stängd för att du lätt.
- Super dra
Dra en länk till en sida med din vänster musknapp och släpp det någonstans på sidan. Detta kan skapa en ny sida(flik) för att öppna länken; att Dra och släppa ett block av text på sidan skapa en sida och sök i text med din standardsökmotor.
- Musen gest
Musen gest är på pilen spår på sidan medan du håller på den högra knappen på musen. I ChromePlus, kan du göra en effektiv kommandon med lätt musgester. Övade musgester kan spara dig en hel del tid och gör att du känner dig mer kul.
- IE fliken
Vissa webbsidor använder IE kontroller och därmed bara kan köra i IE för närvarande. IE fliken är utformad för att besöka dessa sidor. Bara uppmärksam på ikonen i högra hörnet av adressfältet.
- Download Tools Support
For din bekvämlighet, stöder några av de populära verktyg ladda ner i den sammanhangsberoende menyn för webbsidor. Ladda ner verktyg som stöds är:
NetAnts, Omloppsbana, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If du har installerat dessa verktyg kan du hitta motsvarande artikel i den sammanhangsberoende meny när du högerklickar på en länk.
Info uppdaterad: