chromeplus

chromeplus

Gratuit
ChromePlus are toate funcționalitățile pe care Google Chrome a
Evaluare utilizator
4.2  (100 voturi)
Votul dvs.
Scor
3.5
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 4 premii
ChromePlus este un puternic browser-ul web, care oferă toate caracteristicile și funcționalitățile Google Chrome, dar a adăugat, de asemenea, unele caracteristici utile, cum ar fi Mouse-ul gest, Super drag, IE tab, etc.
În prezent, ChromePlus are 5 caracteristici suplimentare: faceți dublu clic pe tab pentru a închide pagina, Mouse Gestures, super drag, IE tab-ul, și de a descărca instrumente acceptate în meniul contextual.
ChromePlus a fost creat pentru a oferi cele mai ușor de utilizat browser bazat pe Chrome. In această etapă, acesta are următoarele caracteristici:
- Faceți dublu clic pe tab pentru a închide pagina
Nu trebuie să localizați și faceți clic pe mici "X" butonul de pe filă pentru a o închide. În ChromePlus, doar faceți dublu clic pe fila zonă și pagina va fi închis pentru tine cu ușurință.
- Super drag
Trage un link în pagina cu butonul din stânga și fixați-l în altă parte, în pagina. Acest lucru poate crea o noua pagina(tab) pentru a deschide link-ul; Glisarea și fixarea unui bloc de text în pagina va crea o pagină și căutare în text cu implicit motor de căutare.
- Mouse-ul gest
Mouse-ul gest este săgeata urme pe pagină în timp ce țineți apăsat pe butonul din dreapta al mouse-ului. În ChromePlus, puteți face eficient comenzi cu mouse-ul ușor de gesturi. Practicat gesturi mouse-ul, puteți salva destul de o mulțime de timp și de a face sa te simti mult mai distractiv.
- IE tab
Unele pagini web utilizează IE controale și, astfel, se poate rula doar în IE în prezent. IE tab este conceput pentru a vizita aceste pagini. Doar să acorde o atenție la pictograma din partea dreaptă a bara de locație.
- Download Tools Support
For confortul dumneavoastră, se sprijină unele populare a descărca instrumente în meniul contextual de pagini web. Descărcarea de instrumente acceptate sunt:
NetAnts, Orbită, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, NetX, WebThunder, Xunlei. If ați instalat aceste instrumente, puteți găsi elementul corespunzător din meniul contextual atunci când faceți clic pe un link.
Informații actualizate în data de: