chromeplus

chromeplus

Безплатно
ChromePlus притежава всички функции, които Google Chrome има
Оценка
4.2  (100 гласа)
Вашият глас
Резултат
3.5
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 4 награди
ChromePlus е мощен уеб браузър, който предлага всички възможности и функции Google Chrome, както и добавени някои полезни функции, като например жестове на мишката, супер издърпване IE и т.н.
В момента ChromePlus има 5 допълнителни функции: двоен Клик на раздела, за да затворите страницата, Mouse Gestures, супер издърпване IE, и изтегляне на инструменти, които се поддържат в контекстното меню.
ChromePlus е създаден, за да осигури най-лесен за използване браузър, базиран на Chrome. In този етап има следните характеристики:
- В раздела двоен Клик затваряне на страница
Не е нужно да се намери и да кликнете върху бутона "x" в раздела, за да я затворите. В ChromePlus, можете просто да кликнете два пъти върху раздела и страница ще бъде лесно за вас да е затворен.
- Супер Drag
Плъзнете връзка към страницата с вашия левия бутон и плъзнете го някъде в страницата. Това може да създаде нова страница(таб), за да отворите връзката; влачене блок на текста на страницата ще се създаде страница и търсене на текст с помощта на машина за търсене по подразбиране.
- Жестове с мишката
Жест с мишката-отпечатък стрелка на страница, натиснете и задръжте десния бутон на мишката. В ChromePlus, можете да направите ефективен екип, с помощта на прости жестове на мишката. Упражняваха жестове на мишката, можете да си спестите доста време и да се чувствате по-забавно.
Раздел - IE
Някои уеб страница използва IE управление и по този начин могат да работят само в момента, в IE. Раздел IE е предназначен за посещенията на тези страници. Само обърнете внимание на иконата вдясно от адресната лента.
- Download Tools Support
For Ваше удобство, той поддържа някои от най-популярните инструменти за Изтегляне в контекстното меню на уеб страници. Поддържани инструменти за сваляне:
NetAnts, Орбита, QQ Xuanfeng, IS, FlashGet3, FlashGetMini, следващия, WebThunder, Xunlei. If сте инсталирали тези инструменти, можете да намерите на съответния елемент в контекстното меню При натискане на десния бутон на мишката върху линка.
Информацията е актуализирана на: